Ενεργειακά Πιστοποιητικά

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων για κάθε μεταβίβαση ακινήτου είναι απαραίτητη η έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης (ΠΕΑ). Επιπροσθέτως, από τις 09/01/2012 το ΠΕΑ είναι απαραίτητο και για την ενοικίαση ακινήτου.

Στις τιμές μπορεί να γίνει ελεύθερη διαπραγμάτευση, ανάλογα της περίπτωσης, με κύριο σκοπό την ικανοποίηση του πελάτη ως προς την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σε συμφέρουσα τιμή. Στην Ορθομετρική, αναλαμβάνουμε υποχρεώσεις για την έκδοση Ενεργειακών Πιστοποιητικών στον Νομό Θεσσαλονίκης, ενώ εγγυόμαστε και την απόλυτη τήρηση των συμφωνηθέντων σε χρόνο εναρμονισμένο με τις ανάγκες σας, καθώς είναι στην γνώση μας ότι η έκδοση αξιόπιστου ενεργειακού πιστοποιητικού είναι αναγκαίο να ολοκληρώνεται άμεσα  και αμετάκλητα. Καθιστούμε την έγκαιρη επίτευξη της ανάθεσης σας, ως προτεραιότητα για εμάς μη διακινδυνεύοντας τυχόν συμφωνία σας μίσθωσης ή πώλησης λόγω καθυστέρησης των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Προκειμένου να εκδοθεί το ενεργειακό πιστοποιητικό, είναι απαραίτητο να προσκομιστούν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Αριθμός οικοδομικής άδειας.

2. Αρχιτεκτονικά σχέδια (κάτοψη κατοικίας).

3. Τοπογραφικό διάγραμμα.

4. Κωδικός Αριθμός Εθνικού Κτηματολογίου (ΚΑΕΚ) ή αριθμός υπαγωγής στο Εθνικό Κτηματολόγιο.

5. Στοιχεία του ενδιαφερόμενου όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, ΑΦΜ, ΔΟΥ.

 

Τρέχουσα προσφορά: παρέχουμε δωρεάν την υπηρεσία συλλογής στοιχείων της κατοικίας σας από τις Πολεοδομίες Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Ευόσμου, Λαγκαδά (άδεια οικοδομής, αρχιτεκτονικά σχέδια, τοπογραφικό διάγραμμα) και παράδοσή τους σε εσάς, επικυρωμένων ώστε να είναι έτοιμα για κάθε μελλοντική χρήση. Σε περίπτωση που διαθέτετε τα παραπάνω δικαιολογητικά, σας προσφέρουμε επιπλέον έκπτωση στις τιμές.

Καλέστε μας τώρα στο 2310-325810 ή 2310-321708, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς θα μας βρείτε εδώ.